TANDA TANDA SESEORANG TELAH DISIHIR!! JANGAN ABAIKAN KERANA IA MUNGKIN TERJADI PADA PASANGAN!!

Kongsikan di

Tentang sihir cinta atau ilmu pengasih:
  • Tanda disihir : Orang yang dari dulu kita tak suka, tiba-tiba jadi suka sangat dan nak kahwin. Sebelum tidur selalu terbayang dan mimpi indah tentang orang sama berhari-hari. Perkahwinan tiba-tiba dibatalkan kerana suka orang lain, tiba-tiba malas melayan suami/isteri.
  • Bagaimana disihir : Selalu orang guna minyak dagu. Korek kubur orang mati kemalangan atau mati beranak sulung (bomoh-bomoh selalu update dengan berita dalam newspaper untuk tahu kat mana mayat ditanam), gantung mayat kaki ke atas kepala bawah & nyalakan api di dagu. keluarlah minyak jadi minyak dagu. Nauzubillah…
  • Selalu minyak dagu dicalit pada mangsa atau di baju mangsa dan ada juga dicalit di baju di jemuran. Juga boleh sihir guna rambut mangsa, baju (especially yang tak berbasuh lagi dan ada peluh), baju dalam, juga guna gambar dari Facebook (gambar full lagi cepat disihir berbanding gambar separuh)
  • Kalau rasa terkena sihir, cuci tempat dicalit (buang physically). Baca ayat-ayat Quran kat perfume atau air (ia akan jadi syifa’) dan gosok tempat tu. Selalu kalau tekan perlahan nadi orang disihir, dia akan menjerit. Kalau mangsa tak perasan dia disihir, selalu orang sekeliling perasan perubahan tingkah laku. Cepat-cepat dapatkan rawatan.
Rawatan:
Silalah baca:
–> Ayat kursi
–> Surah 3 kul
–> Surah Yunus: 81-82
–> Surah Al-A’raf: 117 – 122
–> Surah Taha: 69
Selepas itu tiup ke tapak tangan, sapu seluruh badan hingga kaki. InsyaAllah berkesan..
Cara Elak Sihir:
  • Jaga solat, jaga akidah
  • Lepas solat jangan bangun dulu hingga habis baca ayat Kursi
  • Jangan jumpa bomoh (sebaliknya jumpalah pakar perubatan Islam yang sah). Hadis sahih muslim kata siapa jumpa tukang tilik (bomoh) dan bertanyakan soalan, solatnya tak diterima 40 hari 40 malam
Tanda2 seseorang itu bukan pengamal perubatan Islam :
  • Minta nama ibu
  • Minta barang/pakaian pesakit
  • Minta ayam/binatang nak sembelih
  • Baca jampi yang kita tak faham
  • Memberikan tangkal
  • Dia memakai tangkal
  • Suruh tanam ‘barang’ untuk pendinding rumah
  • Dia boleh nampak hingga berapa ekor syaitan/jin pada diri kita
  •  Sihir pelalau (jadi benci semua lelaki sampai xnak kahwin), Penunduk (nasi kangkang), Sihir tafrik (pemisah suami isteri)..
Sumber: Fitri Hadi
loading...

2 Responses to "TANDA TANDA SESEORANG TELAH DISIHIR!! JANGAN ABAIKAN KERANA IA MUNGKIN TERJADI PADA PASANGAN!!"

  1. wah, tau pulok awak seseorg tu bkn pengamal rawatan Islam, fitri hadi..

    kalau saya x mnta nama mak pesakit, sy nk mnta nama mak sapa? sy tak kenal pesakit.. yg kenal pesakit hanya Allah..

    dah nmpk bgm rupa setan atau brp ekor yg menggaggu pesakit, tak kan nk bohong pulak.. salah ke nampak?

    awak ni masih serkap jarang lg..

    ReplyDelete